
Ardei copti
Ardei copti Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente ardei rosii si galbeni, ceapa, sare, piper, oregano, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, 1 lingura otet,… Read More »

Vinete umplute
Vinete umplute Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 3 vinete mijlocii, 1 lingura sare, ½ ceasca ulei de masline, 2 catei de usturoi zdrobiti, 3 cepe… Read More »

Piperada
Piperada Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 1 kg rosii, 4 ardei iuti verzi, 3 cepe, 8 oua, 4 felii subtiri de jambon, 2 catei de… Read More »

Rosii umplute cu ciuperci
Rosii umplute cu ciuperci Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 1 kg ciuperci albe – champignon sau bureti numiti oite, 1 kg rosii de dimensiuni mici,… Read More »

Ciuperci pane
Ciuperci pane Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 1 kg ciuperci (se folosesc ciuperci din specia manatarcilor, hribilor), 2 oua, 3 linguri faina, 5 linguri pesmet… Read More »

Dovleac prajit
Dovleac prajit Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 1 bucata mai mare de dovleac curatat de coaja si seminte (circa 1 kg), 50 g unt topit,… Read More »

Ciuperci marinate
Ciuperci marinate Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 375 g ciuperci, 4 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi (zdrobit), 1 lingura zeama de lamaie,… Read More »

Piure de cartofi si gulii
Piure de cartofi si gulii Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 600 g gulii (sau napi), ½ l concentrat de legume (Knorr+ apa), 600 g cartofi… Read More »

Cartofi cu conopida si iaurt
Cartofi cu conopida si iaurt Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 conopida mica, 800 g cartofi (nesfaramiciosi), 1 ardei iute rosu,… Read More »

Ceapa murata in vin rosu
Ceapa murata in vin rosu Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg ceapa (marunta), 200 ml vin rosu, 50 g zahar… Read More »

Taietei cu dovlecei si cascaval
Taietei cu dovlecei si cascaval Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 dovlecei mici, 400 g taietei, 80 g de cascaval (neras),… Read More »

Rosii umplute cu… rosii
Rosii umplute cu… rosii Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente Ingrediente (pentru 6 persoane): 20 rosii mijlocii, 4 cepe de arpagic, 200 ml ulei de masline,… Read More »