
Piersici prajite
Piersici prajite Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente 6 piersici taiate in doua si fara samburi, 40 g unt, o bucatica baton de vanilie sau scortisoara,… Read More »

Waffle
Waffle Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente ½ lapte 3 oua 1 pahar zahar pudra 2 zahar vanilat un sfert de pachet unt ciocolata topita banane… Read More »

Pandispan
Pandispan Autor: Retete Culinare Noi Print Ingrediente oua dupa dorinta zahar tos (se multiplica nr. de oua cu 20, ex. daca avem 10 oua x 20=200… Read More »

Banana coapta
Banana coapta Print Ingrediente o banana mare, stafide, frisca, unt, visine din compot, fructe confiate, sirop acrisor Instructiuni Banana se curata de coaja si se taie… Read More »

Iaurt cu miere si mere
Iaurt cu miere si mere Print Ingrediente 2 linguri miere, 1 cutie mica de iaurt, 150ml lapte, ½ pachet zahar vanilat, 3 mere coapte, putina scortisoara… Read More »

Banane cu bezea
Banane cu bezea Print Ingrediente 3 banane, 150 g zahar, ¼ baton vanilie, 4 linguri orez, ¼ litru lapte, 2 bucati zahar, 2 oua, 1 lingura… Read More »

Pere in vin rosu cu menta
Pere in vin rosu cu menta Print Ingrediente 4 pere, 2 pahare vin rosu, 150 gr zahar, 2 crengute de menta, 1 creanga de scortisoara, 2… Read More »

Banane in aluat
Banane in aluat Print Ingrediente 2 banane mari, suc de lamaie, ulei, zahar, aluat facut din: 60 grame faina, un ou, un varf de lingurita sare,… Read More »

Mere umplute cu nuci
Mere umplute cu nuci Print Ingrediente 4-5 mere, 4-5 linguri nuci tocate, 3-4 linguri zahar pudra, 1 pumn de stafide muiate, coaja si zeama de la… Read More »

Banane caramelizate
Banane caramelizate Print Ingrediente 3 banane, zahar, ulei, faina Instructiuni Se amesteca 4 linguri de faina cu apa. Bananele taiate in bucati de 2 cm se… Read More »

Caise cu frisca si rom
Caise cu frisca si rom Print Ingrediente 12 caise, 24 capsuni, 1 pahar rom, 150 g frisca Instructiuni Caisele spalate si scurse bine de apa se… Read More »

Banane in coniac
Banane in coniac Print Ingrediente 1 banana pt. fiecare persoana, 1 lingura mare de margarina pt. fiecare banana, zahar, 1 paharel coniac Instructiuni Se topeste margarina… Read More »