Snitel crocant din piept de pui cu garnitura de ciuperci
 
Autor:

 
Ingrediente
  • un pipet de pui dezosat, 3 oua, faina, pesmet, condimente speciale pentru pui, 1 kg ciuperci proaspete, o smantana mare cu grasime, doua cepe rosii, patrunjel verde.

Instructiuni
  1. Pieptul de pui se imparte in mod egal si se bate uniform cu ciocanul de snitele. Se dau prin condimente, apoi prin faina, oua si in final prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajesc snitelele.
  2. Ciupercile se curata si se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu o lingura de ulei. Cand ceapa s-a calit se adauga ciupercile si un pahar de apa. Se fierb ciupercile pana scad. Smantana se amesteca cu trei linguri de faina si se adauga peste ciuperci. se mai lasa putin, pana se incheaga smantana si se opreste focul. Se adauga patrunjelul fin taiat.
  3. Pe o farfurie se aseaza o frunza de salata verde, se pune snitelul pe aceasta iar langa el cipercile. Se orneaza cu trandafir confectionat din rosie.